Hjørnholms Pileblog: 07/09/13

tirsdag den 9. juli 2013

Landsskuet veloverstået...

Landsskuet er nu veloverstået, det var nogle hektiske uger op til og under som altid.
Men vejret viste sig fra den allerbedste side til et landsskue. Tørt og solrigt men ikke for varmt og ikke for blæsende, ganske enkelt perfekt. Dyr og mennesker havde det dejligt.

Jeg har jo i den sidste tid knoklet med det såkaldte Landsskuespor i naturområdet på pladsen, og det skulle jo stå færdigt med informationstavler, folder, QR koder, hjemmeside og navneskilte til en lang række træer, og en lille tunnel som indgangsparti som før omtalt....
De sidste skilte blev sat op om torsdagen.... under skuet, men inden folk var nået ned i naturen for alvor....

Helle Thorning Schmidt skulle have været på pladsen torsdag under åbningen, men der kom et FN projekt i vejen, så hun kom istedet fredag, og det betød at hun fik æren at åbne Landsskuesporet officielt. Jeg havde lavet et søkogleaksreb med blomster og krydderurter og denne klippede hun efter talerne. Derefter fik jeg fornøjelsen at føre hende igennem det første af sporet.
Så det gav jo noget mediehalløj, og en masse god omtale af Landsskue og Landsskuesporet, hvilket var fedt.

Det har også været et rigtigt famileprojekt dernede, da alle tre piger arbejdede dernede en fuld uge og endda Kristian havde nogle tjanser et par dage. Så familien Hjørnholm har været rigt repræsenteret på skuet i år.Ikke en Gucci taske men "goodie" taske istedet, med honning tavle og hyldeblomstdrik og en sød lille ko fra Frank Switzer.


Lidt frodighed fra den permanente mormorhave.


Tøserne vander blomster, fortæller lidt om hvor stort behovet er og afstandene måske...

Lidt mere havehygge. Jeg havde etableret værksted i "brændetemplet" bagerst, hvilket var meget stemningsfyldt og behageligt i sommervejret