Hjørnholms Pileblog: 08/12/14

tirsdag den 12. august 2014

Frue Plads København

I morgen er det tid til at køre mod København, hvor der torsdag - lørdag er Kunsthåndværker marked på Frue Plads. Her er jeg en af de 130 udstillere. Bestemt et besøg værd, der er kunsthåndværk af fineste slags. Så kom ind og kig og køb unika ting, istedet for alt det massefremstillede der ellers udbydes de fleste steder.

Jeg har jo som denne blog er vidne på fartet lidt rundt i den sidste tid og tiden i værkstedet har været knap, så der måtte produceres rimeligt effektivt den sidste måned, for at kunne få bilen fyldt med kurve.

Jeg ville gerne have nået mere, men sådan er det vist altid. I hvert fald for mit vedkommende.
Jeg har dog siden jeg kom hjem fra Norge midt i juli, brugt mange dage og aftener med at flette, kun de sidste par dage har jeg været nødt til at rykke indendøre på grund af regnvejr.
Ellers er fletteriet foregået udenfor på terrassen, med en trofast hund og sidst en lille killing som selskab.

Jeg har kun fået lavet en enkel rammeværkskurv, da jeg jo må sande, at de er mere tidskrævende, og da tiden var knap, blev det ikke til mere end den ene. Jeg tror nu jeg vil lave nogle på markedet, da de er nemme at sidde med, uden at man fylder for meget.

Håber at vi får nogle gode dage på pladsen.

Tomorrow I am leaving for Copenhagen, where I am exhibiting at the annual "Arts and Crafts Market" by the cathedral Vor Frue in central Copenhagen. I will be one out of 130 partipants, but the only basket maker.
Certainly worth a visit, to see or buy all kinds of unique handmade products, instead of all the mass produced goods we are offered everywhere.

I have been really busy weaving baskets for the last month, as I did not have a lot in stock. I have been too busy doing other things!!
I have enjoyed the beautiful summer weather weaving outside on the terrace, until a few days ago when the rain started.
My most faithful company has been my dog Sally and Carl, a small kitten.

Alas, I have only made one new frame basket, as I had to realize that time was short and they were too much work. I might do a few sitting at the market. It is always great to have something to do, to keep restlessness at arms length, and people like to see how the baskets are made.

I hope to have some nice days, with dry weather.


Carl og Sally


Kurve flettet med Vestbirk søpil tørret i mit drivhus dermed de gyldne farver / Willow dried in my greenhouse, which gives the golden colours.


Bleu og dugpil/AcutifoliaMærkaterne er sat på kurvene, så jeg er klar.../ The labels are put on all the baskets and I am ready...