Hjørnholms Pileblog: Bentwood Chairs

onsdag den 23. februar 2011

Bentwood Chairs

Jeg vil jo bare lige gøre opmærksom på at jeg holder et kursus i Bentwood Chairs d. 14 og 15 maj.

Det kræver ikke nogle flettekundskaber at lave disse stole, men almindeligt gode armkræfter og fortrolighed med at slå søm i ( for der er mange ) er en fordel.
Stolene begyndte jeg på for en del år tilbage, hvor jeg så dem i en bog og eksperimenterede med mindre og efterhånden mere held.
Du er jo så priviligeret, at du kan lære af mine fejl og gå direkte til at lave en skøn og meget skulpturel stol, som vil tage sig godt ud i enhver have eller udestue.
Stolene stammer vist fra det amerikanske kontinent, og jeg forestiller mig at de er lavet efter de forhåndenværendes pindes princip. Måske nok startet som en mere spartansk udformet model, men med tiden er den blevet mere og mere kunstnerisk.
Der findes en del bøger om "Rustic Furniture" og her kan man se mange vilde eksperimenter, men også nogle æstetisk udførte stole og andre møbler.

Derudover har jeg en ny dato (d. 26 marts) for et kursus i frisk pil, kombineret med lidt have- og fuglevenligt flet.

For tilmelding på kurserne se nærmere på kursussiden på min hjemmeside: http://www.hjornholm.dk/ eller send bare en mail: anne.mette@hjornholm.dk

Jeg har en udstilling på Skjern Bibliotek fra på mandag aften (d. 28 februar), hvor jeg sætter udstillingen op sidst på eftermiddagen. Har man lyst til at kigge forbi og hilse på mig er man selvfølgelig velkommen, ellers kan man se et udvalg af mine kurve en måned frem i bibliotekets åbningstider.

Ellers er her bidende koldt i Vestjylland og kun udsigt til få sneklædte vintergækker og en del gæslinger på mange af pilene. Så det går den rigtige vej....

Ingen kommentarer: