Hjørnholms Pileblog: Ferie i Frankrig

tirsdag den 24. maj 2011

Ferie i Frankrig


 Er netop kommet hjem efter en dejlig tur til Frankrig. Den ældste datter er au-pair i Arles i Syd frankrig, hvor hun passer 7 børn, dog ikke samtigt.... Vi havde mulighed for at bo hos hende og blev inviteret til at bo et par dage hos en anden familie som boede i Camarquen, blandt hvide heste, flamingoer og tyre.....
Vi brugte ugen på at udforske Arles, med afstikkere til middelhavet og et par ture længere op mod nord. Så vi så en masse smukke og maleriske landsbyer og landskaber.
Disse grønne figner kunne jo godt inspirere til et par smukke kurve...

Vidunderlige farvetoner.

Klipperne fra Rousillion, hvor farvepigmenterne er naturligt forekommende og giver smukke kontraster til alt det grønne.

Så handler Provence jo i høj grad om lavendler, de var dog endnu ikke udsprungne...

Der var masser af valmuer.

Hestehår i aftensolen.

Skyggerne var fine i det stærke lys.

Vi besøgte en stor bambushave, hvor forskellige kunstnere havde lavet landart projekter, her et par stole højt til vejrs...

De hvide formationer var lavet i pocelæn, og var fantastisk smukke.


- smukke bambus.
Dette var jo bare et lille udpluk af de mange billeder jeg tog, men giver da et indtryk af stedet.

Ellers har jeg ikke flettet så meget på det sidste, da det er Landsskuet der tager en del opmærksomhed. Men jeg har da haft et stolekursus herhjemme. Hvor 8 kursister hver fik lavet deres egen stol.
På lørdag er det tid til årets første pilekursus på vestjyllands højskole, og jeg kan meddele at der stadig er ledige pladser på kurset samme sted i september. Check højskolens hjemmeside www.vestjyllandshojskole.dk for flere informationer. Stedet er fantastisk, dejlige omgivelser, smukt værksted og den bedste og sundeste mad, man kan tænke sig.

1 kommentar:

France sagde ...

Wow, nice pictures! Would like to visit those too, I enjoyed Paris and the museums and the city but would like to try the scenic view France has to offer..