Hjørnholms Pileblog: Pilekonsulent

fredag den 22. februar 2013

Pilekonsulent

Jeg har været tilknyttet et projekt med møbeldesignstuderende fra Teko i Herning, som skulle designe møbler i pil. Projektet blev lavet for at sætte fokus på Billund Lufthavns grønne energiregnskab.
Lufthavnen har på nuværende tidspunkt energipil til at dække 10 - 15 % af deres varmeforbrug, men har planer om at udvide det til 20 - 25 %.

Jeg blev tilkoblet projektet som pilekonsulent, oprindeligt bare som oplægsholder, men der viste sig behov for at jeg var med i processen omkring tilblivelsen af nogle af møblerne.

Igår blev udstillingen så åbnet i afgangshallen i Billund lufthavn, og det var rigtig fint præsenteret.
Udstillingen kan man se indtil august måned forhåbentligt, og jeg vil anbefale at man kigger nærmere på produkterne, hvis man tilfældigvis skal ud at rejse fra Billund Lufthavn.

Det har været rigtig sjovt at følge projekterne fra idé til virkeliggørelse. Frustrationerne over ventetiden på at pilen skulle ankomme, den lange tørretid, men også begejstringen og energien da der kom gang i projekterne, og glæden ved at se det hele præsenteret i Lufthavnen.

Her er nogle billeder fra udstillingen:

Desuden har Billund lavet en lille filmpræsentation af projektet:

3 kommentarer:

Salix sagde ...

Det ser rigtigt flot ud. Sikke et godt initiativ, som forhåbentligt henleder folks opmærksomhed på hele lufthavnens "energiproduktion".

FRØKEN LARSEN I/S sagde ...

For hrelvet Anne Mette, flot, smukt, skønt.
Sikke et spændende projekt.
Knus Lene.

Hanne sagde ...

Super flotte ting. Kan godt se dit fingeraftryk :-)
Mvh. Hanne