Hjørnholms Pileblog: Gåsebur

søndag den 15. december 2013

Gåsebur

I denne søde juletid viser TV2 julekalenderen "Julemanden og tvillingerne", som ifølge pressen både er skyld i børns mareridt og sene sengetid.... Jeg kan ikke selv følge med i julekalenderen, da vi har valgt TV2 fra, da man skulle betale ekstra for denne tjeneste.
Grunden til at jeg nævner denne serie er at julemandens kone bliver tryllet om til en gås....Gåsen kunne åbenbart ikke gå frit omkring under optagelserne, så derfor blev jeg i maj ringet op om jeg kunne lave et gåsebur.
Jeg flettede buret som en stor kuppel, ikke helt uden visse frustrationer og hjælpemidler, men det gik...


Hjemme havde jeg ingen gås at afprøve buret på, men jeg fangede dog en hund, hvilket hun (Sally) ikke syntes var sjovt. Bemærk halen som er hendes humørbarometer.
3 kommentarer:

Hanne sagde ...

Super flot bur. Jeg havde tænkt på hvor den mon kom fra... Sjovt som man spotter flet i film, og mister fokus på handlingen. Så er man vist lidt nørdet.
Kh. Hanne

Charlotte sagde ...

Ja den er bare blikfang for nørder som os og en pragteksemplar for faget! Tak, AnnE Mette

Salix sagde ...

Ville gerne have set buret på TV; men vi ser jo heller ikke dansk TV. Måske kn jeg finde noget på nettet - vil prøve det senere.
Ja, den hale fortæller alt. Hansen gør nøjagtigt det samme, og når det er helt galt, stikker han halen helt ind mellem benene.