Hjørnholms Pileblog: Rammeværkskurve...

torsdag den 3. februar 2011

Rammeværkskurve...

Som led i en større bestilling, som jeg i øjeblikket er ved at få flettet. Har jeg lige lavet en serie rammeværkskurve. En af de store forcer ved rammeværkskurvene er at man kan forberede en hel serie til senere udfyldning.
Det er for mig en god proces, fordi det er en ting at lave ringene, få stagerne til at stå som de skal , så formen bliver som ønsket. Til sidst kan man så fordybe sig i udfyldningen, og det går der jo nogle dage med, når der skal laves så mange. Men der er noget skønt ved at få dem færdige efterhånden, gribe en ny ramme og sætte den op sammen med de andre når den er færdig. Det kan lyde som en ren akkordtjans, men med en god lydbog på anlægget og mulighed for nogle rimeligt uforstyrrede timer på værkstedet går det bare derudaf.
Så her et billede af en serie rammer klar til udfyldning.
- og nogle dage senere.

Det er nu ikke så tit, at jeg sådan får lavet en helt familie.... desværre.
Kurvene er flettet med søkogleaks på en pilekonstruktion.

Ja og så er det jo også høsttid, så der er blevet høstet nogle effektive dage med min høstmaskine. Men de skal jo alligevel bundtes i hånden. Her er jeg fanget en vindstille søndag morgen i marken for et par uger siden.
Vi har i det hele taget været begunstiget med et fantastisk høstvejr, med sol og vindstille. Så det har været en fornøjelse at gå ude i marken, selvom det er lidt hårdt. Men det er en god fornemmelse at have klaret meget af høsten allerede efter sidste års erfaringer med forsinket høst pga. sne. Så nu glæder jeg mig til at får det sidste i hus snarest.2 kommentarer:

Lene Houg sagde ...

Åh ha Anne Mette, så hiver det alligevel lidt i "klippehånden" og man fornemmer duften af nyhøstet pil. Men det er jo en saga blot for mig nu. Rigtig god høst og mange knus fra Lene, Kalundborg.

Salix sagde ...

Flotte kurve, både "før og efter". På det første billede kan man se, at ringene på kurvene er grønne. Er de lavet med frisk pil?
Flotte og stemningsfyldte markbilleder.
Lene